12 102 foto 1
12 102 foto 2
Complete zolderverbouwing

Complete zolderverbouwing

De vraag aan de BMU was om van de zolder kamers een studio te maken zodat kinderen langer in huis konden blijven, hun eigen privacy kregen indien nodig en toch de gezelligheid van het familieleven konden blijven proeven. Tegelijkertijd moest het ook een toegevoegde waarde hebben voor de waarde en schoonheid van het huis. BMU heeft naar aanleiding van de vraag een plan van aanpak gemaakt met een tekening hoe het zou kunnen worden. Na enthousiaste reacties van de bewoners heeft BMU van 2 kleine zolder kamers een volwaardige leef/slaap en chill ruimte gecreëerd met eigen badkamer, veel licht en uitzicht gecreëerd, dak geïsoleerd en tevens airco voorziening aangebracht. U begrijpt dat dit een van de geliefdste slaapkamers van het huis is geworden waar het plezierig vertoeven is.